Potraga za Conanovim mačem

  Za potrebe ovog Liburnicona od Conana smo posudili mač, no jedan prevarant se uvukao u naše organizacijske redove i odlučio kako bi bilo zabavno napraviti frku time što ga sakrije. Sve što smo dobili je poruka čiji sadržaj nismo uspjeli razjasniti. Molimo grupu bistrih avanturista da nam pomogne razriješiti misteriju, vrate nam mač i time nas spase od Conanovog bijesa… Pobjedničku ekipu nagraditi ćemo bonom za room escape igru po izboru (bijeg iz zatvora ili centralna banka) za 2-3 osobe našeg sponzora Room escape Rijeka by Fox in a box.

  Lov na blago je klasična igra zagonetki u kojoj grupa natjecatelja, sa po 2 do 4 člana, rješava jednu po jednu zagonetku. Svaka ih upućuje na sljedeće mjesto na kojem se nalazi nova zagonetka i tako do posljednjeg mjesta– »blaga«.

  Room escape  je igra uživo u kojoj je tim od 2-5 igrača “zaključan ” u uređenoj sobi i ima 60 minuta da koristeći se tragovima u sobi i timskim radom riješi zagonetke i pronađe izlaz iz sobe.

  Room escape je idealna aktivnost za prijateljska druženja, provođnje team buildinga, a također i jedna od najbolje ocjenjenih turističkih atrakcija prema Trip Advisoru.

  Jeste li kada zamišljali kako je to pobjeći iz zatvora? Ili opljačkati banku? Postanite junacima vlastitog akcijskog filma u Room escape Rijeka by Fox in a box i pokušajte riješiti sve misterije i zadatke koje soba stavlja pred vaš tim!

  Termin se može rezervirati putem web stranice www.foxinaboxrijeka.hr, putem e-maila info@foxinaboxrijeka.hr ili telefonom na 098/386-982.