Murder! Tent

Black Olive Games & udruga Mordele

    Okušajte se u rješavanju zagonetki i istraživanju neobične smrti klauna u cirkusu. Zatvoriti ćemo vas na 30 min u “cirkuski šator” gdje ćete probati riješiti ubojstvo i zaključiti – zašto uopće rješavate ove lude zagonetke?

    Udruga “MORDELE” je neprofitna organizacija posvećena promoviranju fantastike i znanstvene fantastike na području Istre, Hrvatske i inozemstva. Ciljevi Udruge su promicanje fantastike i znanstvene fantastike, znanosti, raznih društvenih aktivnosti te izgradnja kvalitetnih međuljudskih odnosa (osobito među mladima), koji se danas sve više zanemaruju zbog digitalizacije. Udruga trenutno broji desetak članova koji od početka 2015. godine organiziraju brojne događaje, namijenjene svim zainteresiranim posjetiteljima, u Centru za mlade u Poreču – kvizove znanja, “Magic, the Gathering” turnire te redovito igranje društvenih igara.

    2016. godine udruga je organizirala i prvi veći događaj „Igramo i feštamo, a Vi?“ koji se ponovio i 2017. pod novim nazivom „Mordokon“, s raznim sadržajima: predavanja, društvene igre, “Magic, the Gathering” turnir, human-size „Čovječe ne ljuti se“, prezentacija streličarstva i mačevanja te escape tent.