LARP

Terrible Creations

  Terrible Creations stižu u udarnom sastavu kako bi vas uveli i proveli kroz čarobni svijet igara s uživljavanjem u uloge. Tijekom petka i subote moći ćete uroniti u raznovrsne likove i svjetove koje su pripremili za vas. Bit će novih igara, kao i onih koje dosad nismo igrali u Opatiji. Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen.

  Vodit ćemo ukupno četiri igre, među kojima je i jedna koju dosad još nismo vodili na konvencijama, a pogodna je i za srednjoškolce!

  Za sve igre nije potrebno prethodno iskustvo. Sve potrebno za igre dobit ćete od nas. Ne morate se kostimirati, ali slobodno dođite kostimirani ako želite.

  Evo što ćete moći igrati:

   

  LIBURNICON 2017. – PETAK, 18. KOLOVOZA

  21:00 – 23:00 Autobusna postaja (Douglas Milewski)

  Sasvim obična autobusna postaja. Potpuni neznanci koji su se slučajno našli na istom mjestu u isto vrijeme. Što bi moglo poći po zlu?

  Humoristična igra nastala na temelju glumačke improvizacije. Igrači postaju različite neobične individue koje koje pokreću usputni razgovor.

  Broj igrača: do 9
  Trajanje: 2 h

  LIBURNICON 2017. – SUBOTA, 19. KOLOVOZA

  16:00 – 18:00 Harry Potter: Mračna vremena (Terrible Creations)

  Prošlo je godinu dana otkako je Harry nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok Voldemortova moć jača, Red feniksa sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?

  Odrastali ste zamišljajući da se nalazite u ulozi Harryja, Rona, Hermione ili nekog drugog polaznika Hogwartsa? Marljivo vježbate  mahanje čarobnim štapićem?

  Ovo vam je prilika da na kratko postanete jedan od vaših omiljenih likova!

  Trajanje: 2 h
  Broj igrača: 5-7

  U ovoj igri možete sudjelovati samo ako ste pročitali sve knjige iz serijala o Harryju Potteru ili pogledali sve filmove.

  18:30 – 20:30 Vikinške priče: Izbor jarla (Terrible Creations)

  Pljačkaški pohod je pošao po zlu, Vratili ste se desetkovani i izranjavani, praznih ruku, nakon što ste jedva izvukli živu glavu. Vođe su pozvane u šator Jarla. Što mogu očekivati? Hoće li Jarl prebaciti na njih krivnju za neuspjeh ili će imati milosti?

  Broj igrača: 6
  Trajanje: 2 h

  21:00 – 23:00 Singularnost (Terrible Creations)

  Istraživački međuzvjezdani brod poslan je u rutinsku misiju s posadom koju čine ljudi i androidi. Obje strane su podijeljene oko buduće uloge androida u svijetu kojim su dosad dominirala ljudska bića. Odnosi su zategnuti, sukob je u zraku. Kome ćete se prikloniti?

  Broj igrača: do 12
  Trajanje: 2 h

   

  Terrible Creations je kolektiv dizajnera igara koji osmišljaju, organiziraju i vode igre s uživljavanjem u uloge. Zajedno djelujemo od 2014. godine. U ponudi imamo petnaestak igara raznih tema i formata, a rado vodimo i igre drugih autora. Redovni smo gosti svih većih domaćih konvencija ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije, kao i poneke inozemne.