Conan & Red Sonja filmski trash kviz

Udruga “MORDELE”

    Misliš da znaš sve o velikom barbaru Conanu? Gledao si sve filmove i napamet znaš svih desetak rečenica iz filma? Natječi se u trash filmskom kvizu i dokaži svoje znanje o poznatim trash barbarima Conanu i Sonji. Ili kako bi švarci rekao “Enough talk” – ajmo igrati!

    Udruga “MORDELE” je neprofitna organizacija posvećena promoviranju fantastike i znanstvene fantastike na području Istre, Hrvatske i inozemstva. Ciljevi Udruge su promicanje fantastike i znanstvene fantastike, znanosti, raznih društvenih aktivnosti te izgradnja kvalitetnih međuljudskih odnosa (osobito među mladima), koji se danas sve više zanemaruju zbog digitalizacije. Udruga trenutno broji desetak članova koji od početka 2015. godine organiziraju brojne događaje, namijenjene svim zainteresiranim posjetiteljima, u Centru za mlade u Poreču – kvizove znanja, “Magic, the Gathering” turnire te redovito igranje društvenih igara.

    2016. godine udruga je organizirala i prvi veći događaj „Igramo i feštamo, a Vi?“ koji se ponovio i 2017. pod novim nazivom „Mordokon“, s raznim sadržajima: predavanja, društvene igre, “Magic, the Gathering” turnir, human-size „Čovječe ne ljuti se“, prezentacija streličarstva i mačevanja te escape tent.