Kvizovi

Star Wars

Maša Dunatov

Iako svoje početke bilježi dalekih sedamdesetih godina prošlog stoljeća, popularnost Star Wars franšize ne jenjava, a broj fanova diljem svijeta svakim danom je sve veći. U ovom kvizu provjeravati ćemo znanje iz svih osam igranih Star Wars filmova, a pobjedniku će biti uručene dvije knjige

  Game of Thrones

  Damir Petrač

  Sa još samo dvije epizode do kraja sedme sezone, savršeno je vrijeme da se svi vjerni fanovi iskušaju u kvizu. Nemojte pokazivati svoje znanje na jednoj konvenciji ili drugoj. Pokazujte svoje Game of Thrones znanje svugdje, sa svakime tko sjedi oko vas, na kvizu ili u pubu...

   Američki bogovi

   Maša Dunatov

   Američki bogovi kultni je i višestruko nagrađivani roman čiji je autor poznati pisac Neil Gaiman. Ove godine na male ekrane je stigla i serija temeljena na knjizi koja je okupila brojne fanove i zaradila dobre kritike. Tko su novi bogovi, tko su stari...

    Barbari u pop kulturi

    Jasmin Poljak

    Barbari su prešli granice i zaposjeli moderno društvo. Na našim su se ekranima prerušili u slobodnjake i ljubitelje prirode. Više nisu šljam nego naši junaci. Koliko znaš o njihovim barbarskim korijenima?

     D&D kviz “Iz seljaka u junaka”

     Ivan Cerovac

     Nakon deset godina, kroz koje smo prošli pravila iz različitih izdanja D&D-a, ovaj se Liburnicon okrećemo pričama iza pravila. I to ne bilo kakvim pričama, već onima okupljenim u jednom od najbolje razrađenih svijetova ove poznate igre - u Zaboravljenim kraljevstvima.

      Ultimate Nerd Quiz: barbarian edition

      Sara Librenjak, Nika Dvoravić, Vanja Ilić

      Od tima koji je donio hitove kao Ultimate Nerd Quiz i Ultimate Nerd Quiz: Second edition (with 40% more cringe), stiže novo timsko kviško nadmetanje - Ultimate Nerd Quiz: barbarian edition.

       Vikinzi

       Janko Jardas

       Gledali ste seriju Vikinzi te želite provjeriti dali ste je dobro pratili? E pa, ovo vam je prava prilika. Iskušajte se u kvizu popularne serije čija ce pitanja popratiti događaje i pojedinosti iz života i avantura Ragnara Lothbroka i njegovih sinova kroz sve 4 sezone.

        Barbari kroz povijest

        Josip Naglić

        Iako je tesko zamisliti da je barbara bilo prije dash cama, bilo ih je. Toliko da se može napraviti čak i kviz. Pa, ako ste spremni prisjetiti se kako je bilo 1091. kod Jeruzalema, prijavite se na kviz "Barbari kroz povijest"!

         Conan & Red Sonja filmski trash kviz

         Udruga “MORDELE”

         Misliš da znaš sve o velikom barbaru Conanu? Gledao si sve filmove i napamet znaš svih desetak rečenica iz filma? Natječi se u trash filmskom kvizu i dokaži svoje znanje o poznatim trash barbarima Conanu i Sonji. Ili kako bi švarci rekao “Enough talk” – ajmo igrati!