Igre

Injustice: Gods among us Fight off!

Janko Jardas

Pridružite se u zabavnom turniru u fighting igri sa poznatim DC comics likovima kao što su Batman, the Flash ili pak Joker. U ovom turniru nije bitno ako ste button masher ili pak nekim čudom znate što radite, bitna je zabava. So let the battle for supremacy begin!

  Giant Jungle Speed

  Jungle Speed se vratio! NAJgigantniji Jungle Speed iz Istre i šire! Igra prepoznavanja oblika i boja, te munjevita brzina reagiranja! Ali veće!

   Star Wars Kinect

   Kinect Star Wars Tura se nastavlja, dok se barbari busaju o prsa, oni snazni u Sili (i pokretima) natječu se u plesu!

    Turnir: Barbarian (C64 igrica)

    Sven Nemet

    Tko je ultimativni pixelasti barbarski ratnik? Uzmite mač/joypad u ruke, zavitlajte ga i provjerite koliki ste barbar. Najbarbare, ali i one malo manje barbare, očekuju nagrade u vidu stripova, igara i knjiga.

     Orchead bowling

     Drevna vještina kuglanja i rušenja patuljastih menhira glavama svojih neprijatelja! Ne morate sjeći sami glave... Taj dio ćemo mi srediti.

      Barbarian Liburnicona 2017

      Klanovi su stigli, stijegovi se vijore! Sad je pravo vrijeme da se barbari nad barbarima odvaže pokazati svoje barbarstvo u najbarbarskijim barbarizmima! Zadaci samo za hrabre... i dlakave!

       Room escape

       Iskoristite priliku i iskusite doživljaj room escape igre u kojoj je grupa igrača zatvorena u posebno pripremljenoj sobi sobi i ima ograničeno vrijeme da korištenjem tragova u sobi, timskim radom i logičnim razmišljanjem riješi zagonetke i pronađe izlaz...

        Potraga za Conanovim mačem

        Za potrebe ovog Liburnicona od Conana smo posudili mač, no jedan prevarant se uvukao u naše organizacijske redove i odlučio kako bi bilo zabavno napraviti frku time što ga sakrije. Sve što smo dobili je poruka čiji sadržaj nismo uspjeli razjasniti. Molimo grupu bistrih avanturista da nam pomogne razriješiti misteriju, vrate nam mač i time nas spase od Conanovog bijesa...

         Star Trek boćanje

         David Šuker

         U ovoj strateškoj igri, četiri različita saveza bore se za prevlast nad planetima u Neutralnom teritoriju. Savezi se brzo sklapaju, ali i raspadaju. Budite na strani Federacije, Kilingonaca, Romulanaca ili  Dominiona, no budite uvijek i na oprezu od uvijek nemilosrdnog Borga! 

          LARP

          Terrible Creations

          Terrible Creations stižu u udarnom sastavu kako bi vas uveli i proveli kroz čarobni svijet igara s uživljavanjem u uloge. Tijekom petka i subote moći ćete uroniti u raznovrsne likove i svjetove koje su pripremili za vas. Bit će novih igara, kao i onih koje dosad nismo igrali u Opatiji. Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen.

           Murder! Tent

           Black Olive Games & udruga Mordele

           Okušajte se u rješavanju zagonetki i istraživanju neobične smrti klauna u cirkusu. Zatvoriti ćemo vas na 30 min u “cirkuski šator” gdje ćete probati riješiti ubojstvo i zaključiti – zašto uopće rješavate ove lude zagonetke?