Igraonica

Infinity

Infinity je strateška stolna igra koja simulira futurističke okršaje koristeći sci-fi minijature. Ove godine se održava Infinity tournament, season 8: Tagline. Posjetitelji mogu razgledati pažljivo izrađene i obojane makete, kao i samu mehaniku igre, dok se igrači natječu u raznim futurističkim misijama.

  Warmachine i Hordes

  Warmachine i Hordes su dinamične stolne strateške igre s minijaturama za dva ili više igrača koje se odvijaju u parno pogonjenom fantastičnom svijetu Željeznih kraljevstava. Koriste ista pravila te se mogu igrati neovisno ili jedna protiv druge. Njihova razlika leži u rasponu frakcija koje su dostupne u svakoj od igara te načinu na koji svaka strana vodi rat.

   SW Destiny

   Star Wars Destiny je nova igra s kartama i kockicama koju izdaje FFG. Svaki igrač ima svoj tim heroja koji se bore protiv suparnikovih. Timove ove dinamične i zabavne igre čine poznati likovi iz Star Wars svemira.

    Boggle – beat the champion

    Boggle je brza igra slaganja riječi. Igrači u 3 minute pokušavaju pronaći što više pojmova iz prikazanih slova na kockicama. Mi slučajno poznajemo jednog pravog majstora, tj. majstoricu. Izazivamo vas da je pokušate pobijediti, ali ako probate i ostanete tako potučeni da ne znate što vas je snašlo, nemojte reći da vas nismo upozorili! 😉

     Turnir: A Game of Thrones: The Board Game

     Powered by HBO Adria

     Šest igrača, bezbroj izdaja. Ova odlična igra ostavit će samo jednog pobjednika koji će zavladati u svih sedam kraljevstva! Pobjednika očekuje bogat nagradni paket od HBO Adria.

      Turniri: 7 Wonders i Munchkin

      powered by Carta Magica

      Donosimo dva turnira čije bogate nagrade sponzorira Carta Magica. 7 Wonders je igra koja koja je osvojila praktički sve bitne nagrade uključujući i prestižnu Kennerspiel des Jahres. Munchkin je sada već klasična  igra s kartama koja, prema službenom opisu, daje igračima bit osjećaja igranja RPG igara, ali bez sve muke oko brojnih pravila...

       Stolne igre

       Udruga Zaigrana Koza

       Udruga Zaigrana Koza iz Pule na Liburniconu 2017. sudjeluje sa svojom kolekcijom društvenih igara. Ljubitelji će moći zaigrati neke od najpopularnijih igara na ploči u prostoru igraonice. Igre čija pravila već znate možete zaigrati sami, no ako vam zatreba preporuka ili pomoć oko pravila tu su članovi Zaigrane Koze da pomognu!

        CGE prezentacija demo igara

        Czech Games Edition

        Ekskluzivno za vas CGE ove godine na Liburniconu donosi svjetsku premijeru svojih novih hitova. Po prvi puta predstavlja igre Codenames: Duet (kooperativna verzija već omiljenog Codenamesa) i That's a Question! (party igra poznavanja/upoznavanja vaših prijatelja).

         The Dark Eye RPG

         udruga "MORDELE"

         Znate li što je Dere? Gdje je Aventuria? Jeste li čuli o Dvanaestorici? Odgovore na ova pitanja saznati ćete na predstavljanju 5. edicije najpopularnijeg njemačkog role playing sustava – The Dark Eye (Das Schwarze Auge) kojeg krasi bogat i detaljan fantasy srednjovjekovno/renesansni svijet. Pokušat ćemo vam približiti osnovna pravila, uvesti vas u magičan svijet Aventurije, a nakon predstavljanja slijedi avantura Witch’s Dance...