VOLONTIRANJE NA LIBURNICONU

 

 

Zašto volontirati na Liburniconu?

Razloga za volontiranje na Liburniconu ima mnogo. Kao najbitnije istaknuli bismo upoznavanje novih ljudi i stjecanje novih prijatelja, rad u timu kroz zabavu, razvijanje novih organizacijskih vještina, posjet dijelovima programa i sudjelovanje u realizaciji festivala Liburnicon kao bitnog ljetnog sadržaja namijenjenog domaćim i stranim posjetiteljima, koji bez pomoći volontera ne bi bilo moguće održati.

 

Kako se prijaviti za volontiranje?

Svatko se može prijaviti za volontiranje na Liburniconu putem obrasca za prijavu.

Preduvjet za volontiranje na Liburniconu je imati 15 ili više godina. U slučaju da ste maloljetni, morate donijeti potpisanu suglasnost roditelja, koju ćete dobiti putem e-maila.

 

Što očekujemo od volontera?

Pomoć volontera nam je potrebna prije samog festivala, za vrijeme festivala te dva dana nakon festivala u područjima logistike, produkcije, administracije i rada s ljudima. Očekujemo da će svatko odraditi najmanje 12 sati kroz više dana, držati se uputa organizatora, te da ćemo ostvariti dobru radnu atmosferu.

 

Što volonterima nudimo?

Volonteri dobivaju akreditaciju kojom mogu pristupati svim programima, gostima i sadržajima za vrijeme festivala, ali i neposredno prije i kasnije, obroke, bezalkoholna pića, volonterske sate te mogućnost prisustvovanja odabranim dijelovima programa.

Svi volonteri imaju vječnu zahvalnost organizatora te nam se, ako su se pokazali vrijednima i marljivima, uvijek mogu obratiti za profesionalnu preporuku. Uobičajeno je da svim volonterima poklonimo i neke promotivne materijale.

Ako imate kakvih nedoumica ili dodatnih pitanja obratite nam se na: liburnicon@gmail.com